- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Шеф-повар «Бристоль» делится рецептом приготовления теплого салата из телятины с рукколой. Очень просто приготовить! - Про Город Казань
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2014
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Шеф-повар «Бристоль» делится рецептом приготовления теплого салата из телятины с рукколой. Очень просто приготовить! - Про Город Казань
Про Город Казань 1. Маринуем мясо в смеси розмарина, розового перца, оливкового масла, соуса ворчестер. 2. Мясо солим, перчим, заворачиваем в фольгу и запекаем в духовке при t 180с, примерно 15 мин. 3. Перец, цукини, баклажан нарезаем брусочками, солим и перемешиваем с оливковым маслом. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Баклажан