/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Йогурт
Користь чи шкода? Все, що потрібно знати про найпопулярніший дієтичний продукт - Znaj.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.11.2018
Новости про йогурт, новости, подробности относительно йогурта
Йогурт
Користь чи шкода? Все, що потрібно знати про найпопулярніший дієтичний продукт - Znaj.ua
Znaj.ua Для додання йогурту в'язкої консистенції, в нього додають такі стабілізатори: модифікований крохмаль E1442, карагенан Е407, ксантанова камедь Е415. А генномодифіковані крохмаль Е414 (навіть якщо на йогурті стоїть знак " без ГМО) шкодить підшлункової ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.11.2018
Смотреть все новости в разделе Йогурт