/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Субпродукты  

Новости про субпродукты, новости, подробности относительно субпродуктов

Субпродукты


Кожен п'ятий волинянин працює у харчовій промисловості - Відомості.UA



Відомості.UA
Загалом випущено 9,9 тис. т ковбасних виробів, 22,8 тис. т борошна, 24,1 тис. т хліба та виробів хлібобулочних, 48 тис. т м'яса, включаючи субпродукти тощо. Продукція волинських харчовиків під торговими марками «Курка Чеботурка» (ПАТ ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 18.10.2013


Смотреть все новости в разделе Субпродукты