/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Субпродукты
Кожен п'ятий волинянин працює у харчовій промисловості - Відомості.UA
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.10.2013
Новости про субпродукты, новости, подробности относительно субпродуктов
Субпродукты
Кожен п'ятий волинянин працює у харчовій промисловості - Відомості.UA
Відомості.UA Загалом випущено 9,9 тис. т ковбасних виробів, 22,8 тис. т борошна, 24,1 тис. т хліба та виробів хлібобулочних, 48 тис. т м'яса, включаючи субпродукти тощо. Продукція волинських харчовиків під торговими марками «Курка Чеботурка» (ПАТ ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.10.2013
Смотреть все новости в разделе Субпродукты