/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Фарш
Як відзначити Великдень і не поправитися: поради нутриціології - Обозреватель українською
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2018
Новости про фарш, новости, подробности относительно фарша
Фарш
Як відзначити Великдень і не поправитися: поради нутриціології - Обозреватель українською
Обозреватель українською Додаємо у фарш часник, пропущений через чеснокодавку, перець спеції і перемішуємо. Після цього в суміш додається 2 столові ложки сметани і ретельно перемішуємо фарш. Потім в фарш всипаємо 15 гр. желатину і починаємо робити ковбаски. З цієї кількості ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2018
Смотреть все новости в разделе Фарш