/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо кролика
Кролятину вимочують з оцтом та вином - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.05.2017
Новости про мясо кролика, новости, подробности относительно мяса кроликов
Мясо кролика
Кролятину вимочують з оцтом та вином - Gazeta.ua
Gazeta.ua Знімає з плити, трохи охолоджує і заливає м'ясо. В маринаді воно стоїть добу. — Якщо кролик молодий і немає часу чекати, можна вимочувати в молоці або сироватці. Але там не буде такого пряного аромату, як із вином. Воно не тільки забирає ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.05.2017
Смотреть все новости в разделе Мясо кролика