/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Фарш  

Новости про фарш, новости, подробности относительно фарша

Фарш


Яйця по-шотландськи загортають у м'ясний фарш - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Варіть яйця не більше 4-5 хвилин. М'ясо очистіть від зайвого жиру і зробіть однорідний фарш. Додайте туди сире яйце і вимісити. Посоліть і додайте спеції. Перемішайте. Розділіть фарш на 6 рівних частин. З кожної зробіть овальний корж товщиною трохи ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 11.11.2016


Смотреть все новости в разделе Фарш