/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Готуємо салат "Теодор" - 20 хвилин
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.11.2014
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Готуємо салат "Теодор" - 20 хвилин
20 хвилин М'ясо для салату також потребує попередньої підготовки. За словами шеф-кухаря, яловичина має бути середнього просмажування, тобто medium. — Це м'ясо буде обсмажене зовні, а всередині воно матиме світло-рожевий колір, — каже чоловік. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.11.2014
Смотреть все новости в разделе Говядина