/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Традиційне італійське печиво біскоті - ТСН - Телевізійна служба новин (cатира) (Блог)



ТСН - Телевізійна служба новин (cатира) (Блог)
Ретельно змішайте в мисці сухі інгредієнти: пшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, сіль та розпушувач. 2. Вбийте два яйця і окремо один жовток. Білок третього яйця знадобиться вам для змазування печива перед випіканням. 3. Замісіть руками ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне