/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо кролика
На перше – трюфелі, а на десерт – лисички: у Чернівцях працює ... - Інформаційне агентство АСС (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.07.2018
Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів
М'ясо кролика
На перше – трюфелі, а на десерт – лисички: у Чернівцях працює ... - Інформаційне агентство АСС (прес-реліз) (Блог)
Інформаційне агентство АСС (прес-реліз) (Блог) ... не просто смачно поїсти, а отримати справжнє гастрономічне задоволення. На відкритій кухні кухарі віртуозно готують методом тандира м`ясо, рибу та грибні соуси. До того ж, мають власну вужарню, у якій вудять кролика, качку, будз та бринзу. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.07.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика