/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшенична
Чир, токан, банош і мелай – калейдоскоп закарпатських страв із кукурудзи - Новини Укрінформ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.09.2017
Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних
Крупа пшенична
Чир, токан, банош і мелай – калейдоскоп закарпатських страв із кукурудзи - Новини Укрінформ
Новини Укрінформ Для деяких страв, відтак, більше використовували крупу (на такі, наприклад, страви як чир - молочна каша зі звареної крупи - чи знаменитий токан, який більше смакує з кукурудзяною крупою). І якщо зайшла вже мова про чир, молочну кашу і закарпатських ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична