/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Емпанада – пиріжки з яловичиною - Експрес
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2017
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Емпанада – пиріжки з яловичиною - Експрес
Експрес Тепер можна перейти до фаршу. Нарізати кубиками цибулю, вичавити часникодавкою часник. На гарячій олії підсмажити спочатку цибулю, потім додати паприку, часник і фарш. Смажити близько 10 хвилин. Зняти з вогню фарш і додати до нього 1 яйце, 1 жовток ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Фарш