/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Вишні для осетинського пирога перемішують із маком - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Поступово й постійно помішуючи, насипає 500 г двічі просіяного борошна. Тоді тісто стане повітряне. Замішує його 3–4 хв. Якщо більше, вийде туге. А потрібно не рідке й не густе, середнє. Коли готове, додає 20 мл олії. Так не обвітриться та не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно