- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Жито / жито
Ой, радуйся, Земле, Син Божий народився! - Хрещатик
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2016
Новини про жито, новинки, детальна інформація відносно жита
Жито / жито
Ой, радуйся, Земле, Син Божий народився! - Хрещатик
Хрещатик У кулінарній книзі Дарії Цвєк, за чиїми рецептами готує страви на Святвечір уже не одне покоління господинь, вона пригадує, що все, що робилося на Святвечір, було пов'язано із повір'ями. Перед вечерею до хати вносили дідуха — сніп жита чи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Жито / жито