/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Вживання сосисок та шинки може призвести до раку – ВООЗ - Вголос



Вголос
Червоне м'ясо, зокрема яловичина, баранина, свинина, внесли до «групи 2B», як «можливий» канцероген. Це свідчить про наявність «обмежених даних» щодо того, що червоне м'ясо викликає рак. Дані ВООЗ базуються на вивченні понад 800 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Яловичина