/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Гарбузовий пустоцвіт смажать з петрушкою - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Кляр - як на млинці: яйце, борошно, вода, сіль по смаку. Але борошна потрібно небагато - щоб був хрустким. Гарбузовий пустоцвіт гарно смакує, якщо додати в кляр подрібнену петрушку. Також приємного смаку додасть кмин. Вмочаю миті квіти у ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.08.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно